Njëherë e një kohë , Facebook ishte vetëm një site ku lidheshin me njëri tjetrin studentët.

Por ama nëse plani i ardhshëm i Facebook vihet në jetë plotësisht , Facebook do të jetë një mënyrë lidhëse për të gjithë kompanitë sidomos për bizneset e voogla. raporton TechSot.al.

Facebook lajmëroi të hënën se për momentin ka 5 milionë reklamues aktiv që po përdorin platormën .

Kompani raportoi se kishte 4 milionë reklmues në shtator të 206 , 3 milionë në mars të 206 dhe 2 milionë në shkurt të 2015.

Pra vihet re një trend rritës.

Instagram lajmëroi se në fillim të këtij viti kishte arritur në 1 milionë reklamues.

Facebook sipas burimeve të TechSot.al ,  po e bën më të lehtë për pronarët e bizneseve që të kontrollojn ëdhe të updatojnë gjithcka për kompanitë e tyre ndërmjet smartfonëve.

Facebook po mundohet që të largoje shqetësimet e bizneseve për sa i përket transparencës duke e rregulluar algoritmin për postimet në kryefaqe.

/TechSot.al./