Sikur të mos ekzistonin mjaftushëm mjete për të rregulluar fotot tona , tani edhe Adobe po ofton një mjet të ri që ju të mos njihni më veten pasi përpunimit të fotove.

Duke përdorur Sensei, algoritmin e inteligjencës artificiale , Adobe Research propozon që ju të luani edhe më shumë shumë me selfiet tuaj , sipas TechSot.al.

Teknologjia është shumë intigruese.

Jo vetëm që ju lejon që të rregulloni këndet dhe të rregulloni dritën dhe sfondin , ajo gjithashtu mund të imitoje sfondin e cdo selfie që ju mund të gjeni online thjeshtë duke e klikuar atë.

Sensei , sipas burimeve të TechSot.al, është i aftë që fotot që ju i shkrepni me aftësitë tuaj amatore dhe nga një smartfonë i thjeshtë të bëjë që të duken si të shkrepura nga një aparat profesional./TechSot.al./