Me sa duket presidenti Trump do të ketë disa gjëra të tjera për të shtuar te lista e shqetësimeve për sa i përket sigurisë së internetit.

Të mërkurën , një laptop i cili përmbantë informacione private u vodh nga makina e një agjenti të shërbimeve sekreteve, raporton TechSot.al.

ABC Neës raportoi se kompjuteri përmbante planet e ndërtesës së Trump dhe detaje mbi investigimin e emaileve të Clinton dhe gjithashtu informacione të tjera mbi sigurinë nacionale.

Deklarata e sherbimeve sekrete pas vjedhjes ishte si më poshtë  :

“Shërbimet sekrete të USA konfirmojnë se një punonjës ka qenë viktime e një akti kriminal në të cili laptopi i agjencisë u vodh. Shprehemi se laptopi përmbante shumë informacione diskrete përfshirë dhe një disk të plotë enkriptimi. ”

Besojmë se presidenti është shumë i shqetësuar për këtë por duke qenë se ka postuar vetëm për këngën e Snoop Dog mund të besojmë se shqetësimi më i madh i tij është muzika e cliruar./TechSot.al./