Twitter kërkon përfitime financiare. 11 vjet nga lancimi i parë i rrjetit social, mund të vijë edhe në një version uniik me pagesë shkruan TechSot.al. Shërbimi pritet të realizohet përmes Tweetdeck, i destinuar për mediat, kompanitë,reklamat, dhe përdorues të tjerë që kërkojnë fluks informacioni.

Lajmi për Twitter me pagesë u shpërnda pasi në mikroblog u shfa qën imazhet e një sondazhi mbi opsionin premium që Twitter po teston tekd isa përdorues. Sipas TechSot.al, sondazhet shërbejnë për të vlerësuar interesin e përdoruesve për një version me të avancuar të Tweetdeck, i vlefshëm për profesionet.

Tweetdeck është një aplikacion që lejon të shohësh të gjitha lajmet reklamë nga kontaktet personale, por të jepë dhe mundësinë të organizosh përditesimet e statusit, të përmendësh emrat e përdoruesve, dhe mesazhe direkte. Hopoteza mbetet ajo e pagesës për përdoruesit që e përdorin për të pasur një numër të madh informacionesh dhe shërbime të lidhura me tweet./TechSot.al/