Amazon Web Service kohët e fundit ka përjetuar disa probleme, dhe kjo do të thotë se praktikisht cdo gjë në internet po përjeton probleme.

Amazon Web Service thotë se e identifikon këtë cështje si vlera të mëdha të gabimit me S3 në US-EAST-1, e cila gjithashtu ndikon aplikacionet dhe shërbimet të varura në S3 , raporton TechSot.al.

Sitet e ndikuara deri tani përfshijnë Slack, Trello, Quora, Business Insider, Coursera dhe Time Inc.

Disa përdorues kanë raportuar se nuk kanë qenë në gjendje që të kontrollojnë pajisjet e Internet Of Things pasi IFTTT gjithashtu nuk po punon sic duhet./TechSot.al./