tre versione që u ndryshon përmasa e ekranit. Zbulimi bëhet nga TechSot.al që i referohet të përditshmes ekonomike japoneze Nikkei. Kjo e fundit ka raportuar se strategjia e Apple, do të jetë ajo e sfidimit të konkurrentëve direktë, si Samsung. Pothuajse të gjithë rivalët e mollës së kafshuar kanë krijuara aparate me design borderless pa cepa, duke filluar nga G6 te Galaxy S8, duke bërë diferencën në ofertat e tyre.

Pra TechSot konfirmoi se do realizohen dy versione iPhone 8, një nga të cilët ëhstë plus, me ekran LCD që do të marrë formën e gjeneratës aktuale, me një upgrade në nivelin e hardëare, si edhe ndodh tashmë prej vitesh.

Por lajmi i madh me sa duket, do të jetë iPhone 8 me ekran Oled 5,8 polësh, i karakterizuar nga korniza praktikisht të munguara, dhe ndryshimi është aq i theksuar sa pothuajse mund të heqësh diagonale me iPhone 7, por që ka ekran 4.7 polësh. Ky version i tretë shkruan TechSot.al, mund të quhet iPhone X dhe është krijuar apostafat për të festuar 10-vjetorin e Apple në treg./TechSot.al/