Jo shumë kohë pas prezantimit të “Stories” nga Instragram, kompania ka shtuar një opsion të transmetimit live i ngjashmëm me atë që tashmë është në dispozicion në Facebook. Problemi është se, sapo LiveStream mbaron, ajo ishte zhdukej përgjithmonë.

Tani Instagram ju lejon të ruani videot tuaja për t’i shikuar më vonë. Sapo një transmetim të përfundojë, thjesht klikoni mbi butonin Save në këndin e sipërm të djathtë të aplikacionit. Videoja do të vazhdojë të zhduket nga vetë Instagram, por ajo do të ruhet në Camera Roll- in tuaj – edhe pse nuk ka asgjë që t’ju ndalojë që t’a postoni sërish në Instagram.

Videoja mund të ruhet vetëm nga transmetuesi, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për çdo gjë të turpshme që bëni gjatë një transmetimi.

Për fat të keq, opsioni përfshin vetëm vetë videon; komentet, pëlqimet, dhe shikimet janë të zhdukura përgjithmonë. Është gjithashtu me vlerë të theksojmë se opsioni lejon të ruani videon në kohën që është në transmetim, kështu që nuk ka kthim prapa, nëse keni harruar të shtypni lehtë butonin./TechSot.Al