Google photos , aplikacioni i ruajtjes së fotove të Google , po prezanton dhe një mënyrë tjetër sesi ti përmirësoje fotot tona.

Kompani prezantoi opsionin e “auto white balance” të mërkurën , raporton TechSot.al.

Tani kur përdoruesit të zgjedhin një filtër, aplikacioni i Google Photos do të korigjoje balancën e bardhë në një imazh. Përdoruesit mund të shkojnë edhe të opsioni “color” dhe të rregullojnë ngrohtësine dhe ngjyrat.

Pra me fjalë të thjeshta , balanca e bardhë është një mjet e cila përdoret për të përmirëson ngjyrat .

Ndonjëherë për shkak të ndricimit fotot mund të dalin shumë të verdha sic është shembulli i fotove më poshtë ose shumë blu.

Before Auto White BalanceAfter Auto White Balance

Efekti i auto balancës së bardhë është në fakt një opsion i shumë kamerave dhe mjeteve të editimit të fotove dhe i ndihmon fotot që të duken më mirë dhe më natyrale, raporton TechSot.al.

Aplikacioni i Google photos përmirësohet vazhdimisht dhe kjo e ka bërë aq të pëlqyeshëm këtë aplikacion.

Opsioni i “smart albums” dhe “Photo scan” i cili dixhitalizon fotot e vjetra janë ndër risitë më të pëlqyera.

Për momentin Photos është ndër produktet më të mira të Google për memorien afatshkurtër.

Këtë javë pritet që ky opsion i ri i auto balancës të jetë i disponueshëm për të gjithë përdoruesit Android dhe Google./TechSot.al./