Është kaq e lehtë të harrosh se ku keni parkuar makinën tuaj, sidomos në një rrugë të qytetit, ose në një godinë të madhe parkimi, por Google Maps është këtu për t’ju ndihmuar. Versioni i fundit beta i Google Maps për Android (na falni përdorues të iOS!) ka disa opsione që do të të kujtojnë se ku keni parkuar makinën tuaj.

Opsioni i parë ju lejon të vendosni vendin tuaj parkimi duke shtypur në logon blu të lokacionit dhe duke zgjedhur opsionin  “Save your parking” në menunë që shfaqet, raporton TechSot.Al

Add parking notes.

Pasi t’a keni bërë këtë, atëherë ju mund të shtoni shënimet për parkimin (psh kati i parkimit ), vendosni një kohë për t’ju kujtuar se sa kohë ju mund të mbani të parka makinën tuaj, dhe madje edhe të shtoni foto për t’ju kujtuar ambientin rreth makinës ./TechSot.Al

Add some photos of your surroundings!