Google ka lëshuar aplikacionin Allo , një aplikacion për mesazhe për Android i cili ju kryen shumë punë me chatet tuaja.

Google Allo ju mundëson që të bëni plane, të gjeni info dhe i lejon personat që të shprehen më lehtë në një chat, raporton TechSot.al.

Gjithashtu përdorimi i rregullt e përmirëson eksperiencën gjithmonë  e më shumë.

Allo është përpjekja e Google që të zhvilloje një aplikacion smart për mesazhe e cila përvec mundësisë për të folur në chat , ju lejon edhe të bëni plane dhe të gjeni info gjithashtu.

Google po shpreson që ta zhvilloje Allo në një platformë , ashtu sic kanë bërë shumë aplikacione për mesazhe deri tani, sipas TechSot.al.

Me të vërtetë që ju ofron shumë opsione të dallueshme të cilat janë më vivide nga aplikacionet e tanishme.

Opsioni i përgjigjeve të zgjuara është një opsion i cili  ju lejon propozon përgjigje në varësi të bisedës .

Gjithashtu është mundësia e dërgimit të emoji.

Pa harruar mbi të gjitha se Allo enkriprton bisedat.

TechSot.al raporton se aplikacioni Allo është vendi i parë ku Google Assistant do të jetë i disponueshëm ./TechSot.al/