Twitter ka njoftuar më shumë ndryshime që synojnë të kufizojnë sasinë e abuzimit në rrjet. Ndryshimet vijnë në vazhdën e kritikave të rënda për ngacmime në platformën e saj dhe dështimit për të gjetur një blerës.

Kompania ka lajmëruar tre ndryshime kryesore, të cilat do të lançohen në “javët e ardhshme”. TechSot.Al raporton se ndryshimet përfshijnë masat për të identifikuar njerëzit që kanë qenë të pezulluar në mënyrë të përhershme dhe të ndaluar për të krijuar llogari të reja.

Në një postim në blog duke njoftuar ndryshimet, zëvendës-president i inxhinierisë i Twitter-it, Ed Ho, ka thënë: “Bërja e Twitter një vend më të sigurtë është fokusi ynë kryesor.” Ne qëndrojmë për lirinë e shprehjes dhe njerëzit janë në gjendje për të parë të gjitha anët e çdo temë./TechSot.Al