Sot as që mund të imagjinohet jeta pa Google , pasi cdo informacion e kërkojme atje dhe cdo përgjigjet e cdo pyetje e gjejmë atje.

Por tani , TechSot.al raporton se Google është bërë edhe më i zgjuar.

Të mërkurën Google u bë edhe më i ditur ppër të gjithë gjërat e jetës së përditshme.

Nëse ju e pyesni Google se pse macet nuk mund të përtypin copëza të mëdha ushqimi , Google do tju thotë se nofulla e maces nuk mund të lëviz anash.

Nëse pyesni se nga e kanë marr ketrat emrin , Google do tju thotë se e ka marr nga fjala gjermane “hamstern: që do të thotë të grumbullosh, raporton TechSot.al.

Dhe nëse e pyesni Google se cfarë mendonin grekët e lashtë për ngjyrën lejla , Google do të ju jap një përgjigje goxha romantike.

Por këto nuk janë temat e vetme që Google ka përmirësuar kohët e fundit.

Google mund tu përgjigjet pyetjeve për bimët, frutat dhe perimet dhe në fakt të të gjithë gjallesave në tokë, raporton TechSot.al.

Gjithë ky updatim i informacionit ka ardhur si përpjekja e Google për të kategorizuar dhe thjeshtëzuar informacionet. Sot më shumë se 25 milionë libra janë skanuar në Google./TechSot.al./