Përmbajtja e Youtube është me të vërtetë e pasur , që nga tutorialet , emsionet televizive dhe video muzikore.

Padyshim ju do keni hasur një situatë ku ju është dashur të dëgjoni një video në youtube në backgroung ndërkohë që mund të keni qenë duke bërë dicka tjeter.

TechSot.al ju tregon truqet sesi mund ta bëni.

1.Youtube Red

Ky është një shërbim i bazuar në abonuar i cili ju lejon që të luani videot në backgroung . Por ama ky shërbim është i mundur vetëm në SHBA dhe ju mund të abonoheni direkt nga aplikacioni i Youtube.

2.Safari(iOS)

3.Luani video me Firefox dhe Chrome(Android)

4.Luani video me Aësome Pop-Up Video (Android)