Një ndër shumë pjesë të lëvizshme që zhvendoset gjatë kalimit paqësor të një administrate presidenciale në një tjetër, është edhe paraqitja online e këtyre administratave: Whitehouse.gov.

Ndërsa Donald J. Trump, Presidenti i 45 i Shteteve të Bashkuara, ishte duke kryer betimin në shkallët e Capitol, faqja zyrtare e administratës ishte duke kaluar nëpër një ndryshim radikal, raporton TechSot.Al.

Në ditët e fundit deri në inaugurimin, Whitehouse.gov, e cila paraqiti emrin e ish presidentit Barack Obama në krye të “The White House”, paraqiste foton e Obamës duke ecur në këmbë drejt Shtëpisë së Bardhë me fjalët: “Po, ne e bëmë, po ne mundemi.”

The White House website under former President Barack Obama.

Më poshtë, paraqitej një studim të arritjeve të Obamës, duke përfshirë të Kujdesin Shëndetësor, Klimën dhe Energjetikën, Barazinë dhe Progresin social dhe Progresin Eekonomik.

Në mesditën lindore faqja u zëvendësua me këtë imazh duke shfaqur presidentin e ri Donald J. Trump dhe zëvendëspresidentin Mike Pence dhe një formular ku ju mund të regjistroheni për përditësime me email./TechSot.Al