Twitter ka lançuar opsionin e saj Moments për të gjithë këtë vjeshtë, por ajo punon vetëm në Web. Duke pasur parasysh që Twitter ka qenë një platformë fillimisht për celular, për herë të parë që nga fillimi, duke i lënë pajisjet mobile jashtë ekuacionit dukej si një vendim i çuditshëm, por që tashmë është korigjuar.

Twitter ka lançuar Moments për Android dhe iOS dje, duke e çuar opsionin më afër për përdoruesit. Për të krijuar një të tillë, thjesht gjeni një tweet që ju doni të përfshini, klikoni thjesht djathats ne cep tek “Add to Moment” dhe përsëriteni edhe për të tjerat.

Ju gjithashtu mund të kërkoni tweet-e të tjera të pëlqyer më parë për të përfshirë mesazhe të tjera për dhe pastaj i rioganizoni tweet-et që ju i gjykoni më të arsyeshme./TechSot.Al