MDR-1000X kufjet me te reja nga Sony jane te rehatshme , duken shume mire dhe jane me te miret per te bllokuar zhurmen.

Karakteristika kryesore eshte motorri SENSE i zhvilluar i cili prodhon nje eksperience te zhurmes me te mire se kufjet e tjera ne treg. Dhe punon duke anulluar cdo zhurme perreth. Ndersa gjerat behen me emocionuese me funksionalitetin Optimizer duke mbajtur te shtypur nje buton anash i cili komandon nje test nga motorri Sense i cili percakton sa e madhe eshte koka e perdoruesit , si i mban floket dhe nese mbani syze . Sony thote se motorri eshte i afte te personalizoje tinujt ne baze te te dhenave qe merr. Keto kufje brenda sekonadave ju transportojne ne nje flluske qetesie . Nese nuk vendosni nje muzike , cdo zhurme largohet dhe kur vendosni muzike asnje zhurme e jashtme nuk nderhyn ne tingujt qe degjoni. Kufjet e meperparshme te prodhuara nga Sony QC35 nuk ofrojne nje eksperience kaq te mire per perdoruesin.sony

Nje opsion tjeter eshte “Quick Attention” i cili aktivizohet kur mban njeren doren mbi veshin e djathte duke bere qe te anullimi i zhurmave te ndalohet perkohesisht duke te lejuar keshtu te besh nje bised te shpejt me dike pa qene nevoja ti hiqni kufjet. I njejti opsion mund te aktivizohet ne menyre afatgjate duke zgjedhur opsionin Normal ku lejon te kalojne te gjithe zhurmat e ambjentit ose opsioni Voice ku mundeson te ngresh volumin e zerave te njerzve perreth . Te gjithe keto karakteristika te shtuara nuk e ulin kohezgjatjen e baterise , e cila mund te zgjas deri ne 20 ore.

Por produkti ka çaluar ne dicka ama, dizajni. Keto kufje jane te mbuluar me nje plastike dhe lekure te zeze. Dhe sa per cmimin duhet sqaruar se nuk vjen lire , por me nje cmim premium prej $399 por qe nese i keni parate ia vlen plotesisht.