TechSot.al ju njofton për një mënyrë sesi të përfitoni libra falas.
Po kërkoni një mënyrë për të mbështetur shkrimtarët pa qenë nevoja që të shpenzoni nga xhepat tuaj ?
Provoni që të shpenzoni kapital social .
Honest Few është një platformë që zbulon libra e cila kthen liket e Facebookut tuaj dhe retëeets të Tëitterit tuaj në një valutë për librat digital.
Kshtu që në vend se të paguani për nje shkarkim në Amazon Kindle , thjeshtë shpërndani fjalën e mirë për Honest Few dhe filloni që të koleksiononi libra e-book falas.
Është realisht një proces shumë i thjeshtë. Ju në fillim kërkoni librarinë e Honest Few për tituj librash.
Nëse ndonjëri nga librat ju pëlqen , thjeshtë klinkoni në linkun poshtë tyre dhe në këtë mënyrë ju do të ridrejtoheni në faqen e autorit ,ku mund të mësoni më shumë për historine , për shkrimtarin dhe se pse mund ta gjeni këtë libër interesant.
Nga këtu ju do vendosni nëse doni ta bleni këtë libër apo ta shpërndani në rrjetet tuaja sociale.
Dhe skeni pse të keni një audiencë tepër të madhe , mjaftoni ta shpërndani.