Kur përmëndet Mercedes, luksi nuk vihet kurrë në dyshim. Por Mercedes-Maybach S650 e çon luksin në një tjetër nivel.

Kjo është kabrioleja S650, dhe sipas TechSot.Al, do të prodhohen vetëm 300 makina, ku 75 nga to do të shkojnë në ShBA.

S650 ka një motorr 6.0-litër dy-turbo V12 që prodhon 621 kuajfuqi, dhe 1000 metër-njuton (njësia matëse e çiftit rrotullues). Shpejtësia maksimale e makinës arrin 250 km/h.