Së shpejti të gjendet në një Brookstone, OvRcharge është një karikues wireless që mund të ngrejë në ajër smartfonin tuaj duke përdorur magnetë.

Natyrisht si një produkt i palës së tretë nuk është një karikues wireless i vërtetë – kjo kërkon një kasë të veçantë për të karikuar pajisjen tuaj – por kjo mund të ngrejë në ajër dhe rrotullojë “shumicën e telefonave” duke përdorur një magnet të cilin ju do të duhet t’a bashkëngjitni për pjesën e pasme të telefonit tuaj .

Duke filluar me $ 177 – i cili është një çmim i Kickstarter early-bird./TechSot.Al