Instagram është duke përgatitur një opsion të ri që do të lejojë përdoruesit të fshehin përmbajtje të papërshtatshme në komentet në profilet e tyre. Sipas TechSot.Al, Instagram së shpejti do të publikojë një opsion që lejon të gjithë përdoruesit të filtrojnë fjalët ose frazat vënë të cilat ata i konsiderojnë ofenduese në rrjedhën e komenteve. Përdoruesit mund të zgjedhin që të mos lejojnë komente në pastime gjithashtu, raporton TechSot.Al

Kjo duket sikur Instagram do të publikojë filtrues komentesh për profilet e larta fillimisht dhe pastaj ajo do lançohet për llogari të tjera në muajt e ardhshëm. Aftësia për të çaktivizuar komente në postime do të publikohet për të gjithë përdoruesit së shpejti.

Qasja e Instagram-it për të ndihmuar përdoruesit të lidhur me ‘ngacmimet’ është dukshëm e ndryshme se si funksionon në rrjetet e tjera sociale – dmth Twitter – lidhur me mënyrën se si e trajtojnë këtë problem./TechSot.Al