Facebook po bëhet me të vërtetë serioz në lidhje me Live-in. Pasi prezantoi opsionin e videove botërisht në shkurt, kompania ka bërë një sërë ndryshimesh të rëndësishme në aplikacionet e saj për të theksuar më tej opsionet e saj, duke përfshirë një lançim të kufizuar të një aplikacioni të përqendruar në video.

Tani, version desktop i Facebook përsoi një ndryshim interesant të ri, i quajtur Live Video. Opsioni, i cili është vendosur në krye të listës së aplikacioneve në Facebook të mërkurën, ju lejon të shfletoni live video streaming në një hartë të botës, raporton TechSot.Al.

Harta, e cila është gjithashtu në dispozicion në www.facebook.com/livemap/, është relativisht bazë, me pika blu përfaqësohen video live. Ju mund të zmadhoni ose zvogëloni përmasën e videove duke filluar sa më shpejt që ju të lëvizin mausin tuaj mbi një pikë blu; klikoni në një, dhe ajo do të zgjerohet në një version shumë më të madh./TechSot.Al