Ka një numër qesharak aplikacionesh dhe faqesh interneti që ju ndihmojnë të planifikoni dhe të rezervoni pushime. Ka kaq shumë, në fakt, sa zgjedhja është e vështirë. Gjigandi i kërkimit, Google ka në fokus ndryshimin e këtij problemi.

TechSot.Al raporton se Google ka lançuar sot “Destinations” për të ofruar të gjitha informacionet e udhëtimit që një person mund të dëshirojë, të kuruar me kujdes, të organizuar dhe të shoqëruara me opsionet e prenotimit.

Kur një person përdor kërkimin Google në Android ose iOS, “X destinations ” do të kthehet një rrjetë destinacionesh për një shtet, vend apo kontinent, ndërsa ” X vacation ” ose ” X travel ” kthen një udhëzues të udhëtimit për një qytet, shtet apo vend./TechSot.Al/