Sipas prestigjozes Alexa.com, një kompani e Amazon, portali kosovar GazetaExpress.com është një nga faqet më të klikuara në botë.

Alexa.com raporton se GazetaExpress.com rënditet e 988-ta në botë, dhe e para në Shqipëri, duke kaluar Facebook.com dhe Google.com në vëndin tonë.

Burime të TechSot.Al raportojnë se javët e fundit Gazeta Express ka pasur 850,000 vizita në ditë.

Për të lexuar raportin e plotë nga vetë GazetaExpress.com, klikoni këtu./TechSot.Al/