Google tashmë do të lejojë që përdoruesat e saj të shkarkojnë historinë e tyre të kërkimit.

N.q.s jeni të interesuar të dini se çfarë keni kërkuar në motorin e kërkimit, atëherë jeni me fat!

Për të bërë këtë, duhet të shkoni tek http://history.google.com/history pasi të jeni kyçur në llogarinë tuaj në Google. Më pas shikoni për ikonën e opsioneve, dhe klikoni ‘download’./TechSot.Al/