Në gjurmët e shfaqjes së automobilëve në New York,  vetëm disa javë më pas mediat e ndryshme kanë ndjekur eventin shumë të rëndësishëm Auto Shanghai . Titanët global të industrisë së automjeteve ishin më të fuqishëm përsa i përket makinave dhe teknologjive që do të kenë një ndikim të madh në muajt dhe vitet që do të vijnë. Dhe, po, në fakt ka pasur disa gjëra të çuditshme, gjithashtu. Volvo hodhi poshtë vendin e pasagjerit të para në konceptin e saj të ri, dhe Chevy bërë diçka e ngjashme në makinën e saj. Le të hedhim një vështrim në disa nga rivalët e mëdha të automobilëve.