Tech

Qualcomm teston teknologjinë 5G në smartfona

Kompania Qualcomm ka si qëllim që të sjellë teknologjinë celulare 5G sa më shpejt në smartfona. Sipas TechSot.Al, kompania në fjalë ka njoftuar se ka kompletuar testin e parë të lidhjes 5G në smartfona.

Google lançon Pixel 2 dhe Pixel 2 XL

Gjigandi teknologjik Google është futur seriozisht në 'luftën' për harduer. Motori i kërkimit lançoi dje smartfonin flagship Pixel 2, dhe Pixel 2 XL.

Kina pritet të kalojë Amerikën si liderja e shkencës

N.q.s Amerika shquhet në tre gjëra, ato janë ushtria, shkenca, dhe teknologjia. Por sipas gjasave, ushtria do të mbetet e vetmja "forcë" e amerikanëve, pasi Kina pritet të marrë fronin si lider në shkencë dhe teknologji.