Mobile

Sprint sjell internetin 5G në 2019

  Sprint padyshim nuk ka qëndruar të bëjë "sehir" ndërkohë që konkurentët AT&T , T-Mobile dhe Verizon bëjnë zhurmë për planet e tyre për 5G. Spri...