Twitter

Presidenti Obama i bashkohet Twitterit

Mirë se vini në Twitter, @POTUS. Pas gjashtë vitesh duke folur përmes @WhiteHouse (dhe natyrisht edhe me llogarinë e tij @BarackObama), Presidenti i Shteteve të...