Media Sociale

Hakohen emailet e Presidentit Obama

Hakerat rusë të cilët kanë depërtuar në pjesë të ndjeshme të sistemit kompjuterik në Shtëpinë e Bardhë vitin e kaluar, kanë lexuar emailet e paklasifikuara të P...

Facebook prezanton ‘Hello’

Bashkë me shifrat e reja për tre-mujorin, Facebook gjithashtu ka prezantuar një aplikacion të ri të quajtur 'Hello'.

Facebook publikon shifrat e reja

Mark Zuckerberg, kryeshefi ekzekutiv i Facebook, publikoi dje në profilin e tij personal disa shifra të reja përsa i përket Facebook, WhatApp, dhe Instagramit.