Instagram

Mbyllet Storehouese, rivali i Instagram

Storehouse, e cila ka qenë gjithmonë një gjë e ngjashme e VSCO dhe Instagram, është mbyllur. Në një e-mail drejtuar përdoruesve, Storehouse vë në dukje se do të...

Instagram ndryshon algoritmin e News feed

Mbani veten: algoritmi i ri i Instagram është këtu. Në vend të furnizimit kronologjik të kundërt të përmbajtjeve, Instagram po bëhet më shumë sikur Facebook ...