Instagram

Instagram lançohet për PC dhe tablet

Facebook ka përditësuar aplikacionin e tyre Instagram për Windows 10 për të mbështetur PC-të dhe tablet-ët. Ju mund të shkarkoni versionin e ri që nga ky moment...

Instagram sjell zmadhimin e fotove

Sot në llogarinë e tij zyrtare, Instagram ka prezantuar një karakteristikë të re të shumëkërkuar nga përdoruesit, atë të zmadhimit të fotove dhe videove. Tani p...