Facebook

Facebook dhe IBM firmosin një bashkëpunim

Facebook dhe IBM kanë njoftuar se do të bashkëpunojnë së bashku për të ndihmuar kompanitë e mëdha që të personalizojnë më shumë marketingun e tyre për klientët....

Facebook prezanton ‘Hello’

Bashkë me shifrat e reja për tre-mujorin, Facebook gjithashtu ka prezantuar një aplikacion të ri të quajtur 'Hello'.

Facebook publikon shifrat e reja

Mark Zuckerberg, kryeshefi ekzekutiv i Facebook, publikoi dje në profilin e tij personal disa shifra të reja përsa i përket Facebook, WhatApp, dhe Instagramit.