Facebook

Ja platforma e re e Facebook

Messenger është më shumë se vetëm një aplikacion chat-i. Ne e përdorin atë për të shpërndarë video, luajtur lojëra, dhe biseduar në kohë reale. Në të vërtetë, a...

Facebook tani ka 1.2 miliard përdorues

Facebook Messenger mund të ketë ende një pjesë të njerëzve që e urrejnë, por, shanset janë se ata sërish e përdorin aplikacionin. Shërbimi tani numëron më shumë...