Lojra

Tjetër sukses i Xbox One: 300 lojëra bëhen pjesë e katalogut

Prej anuncimit të tij, edicionin e kaluar në vitin 2015 të E3, programi i përshtatshmërisë i marrë përsipër nga Microsoft, ka mbledhur shumë provime nga konsumatorët. Shoqëria e Redmond ka investuar burime të mëdha në këtë projekt interesant, dhe sot...