Biznes

Lajmet më të fundit nga biznesi

Pepsi ndryshon formulën e pijes

Pepsi është duke hequr dorë nga aspartami, sheqeri diabetik artificial dhe sheqeri zëvendësues që ka qenë një përbërës në Diet Pepsi për dekada të tëra. Sot kompania njoftoi se ndryshimi do të vijë më vonë këtë vit. Aspartami do të hiqet nga çdo prod...