Biznes

Lajmet më të fundit nga biznesi

Twitter “fluturon” në Wall Street, rritet numri i përdoruesve

Twitter redukton humbjet në tremujorin e parë të vitit, duke rrejistruar një rritje me 6 përqind të numrit të përdoruesve.Kjo gjë shkruan TechSot.al ka kaluar pritsjmëritë e tregut të egër teknologjik të rrjeteve sociale. Ne muajt e parë të vitit ...

A e dini se Samsung Galaxy S8 riparohen më lehtë se paraardhësit?

Samsung Galaxy S8 dhe Galaxy S8 Plus kanë një shkallë riparimi më të lehtë se sa modeli paraardhës Galaxy S7 e S7 Edge, mbi të gjitha për sa i përket baterisë. TechSot.al citon iFixt që lehtësisht e ka bërë copash dhe ka ekzaminuar të gjithë pjesët e...