Biznes

Lajmet më të fundit nga biznesi

Business Magazine Albania nxjerr online revistën nr. 13 [LEXO]

Business Magazine Albania, një nga partnerët kryesor të TechSot.Al, ka nxjerrë online revistën e radhës, nr. 13. Kjo është një revistë që i përkushtohet bizneseve, sipërrmarjes, sipërmarrësve, dhe njerëzve të suksesit Shqiptar dhe botëror. TechSot...