Auto

Lajmet më të fundit nga bota automobilistike

Video/ Makina e vogël që ndryshon formë

Pse ne e quajmë “të zgjuar” makinën Mercedes Benz Smart Car - kur në të vërtetë është vetëm e vogël? Një projekt kërkimor nga Qendra Kërkimore Gjermane për Inte...

Ja si do të jetë seria 7 e BMW-së

Seria 7 e BMW do të jetë  e ridizenjuar nga modelet e mëparshme dhe do të ketë karakteristike të reja. Ndër të tjera, risi do të jetë pulti i parkimit, përmes t...