Sprint padyshim nuk ka qëndruar të bëjë “sehir” ndërkohë që konkurentët AT&T , T-Mobile dhe Verizon bëjnë zhurmë për planet e tyre për 5G.

Sprint ka lajmëruar se po punon me kompaninë SoftBank dhe Qualcomm për të lancuar internetin 5G në 2019.

Detajet janë të pakta për momentin , fundja bëhet fjalë për dicka mbas dy vitesh , por Sprint pret që të përdor valët ekzistuese të saj 2.5 GHz për lidhjen ultra të shpejt celulare.

Koha mund të jete konkuruese , po nuk është spektakolare mjaftushëm .

Sipas burimeve të TechSot.al  AT&T po pret që të lancoje internetin 5G në 2018 .

Gjithsesi Sprint bën mirë të nxitoje pasi rivalët e saj nuk po qëndrojnë duarkryq.

Verizon, Cisco dhe Samsung kanë filluar multi kompaninë 5G në Ann Arbor , në Michigan./TechSot.al./