Kutitë katrore? Të shkuara dëm dhe shumë pak funksionale. Ky duhet të ketë qenë mendimi që shtyu AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr..., të ideojë një kuti të sajën për pica. Mbajtësja prej kartoni e picave të AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... është e rrumbullakët dhe studiuar në detaje.

Box shkruan TechSot.al është përceptuar rreth 7 vjet më parë nga Molla e kafshuar dhe aktualisht përdoret në kafenenë e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr..., dhe ëhstë paralajmëruar përdorimi në AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... Park, kampusi i ri futurist i gjigantit teknologjik.

E regjistruar në vitin 2010, dhe i publikuar në vitin 2012, patenta përshkruan një kuti rrumballe me material ekologjikdhe rezistent në të njëjtën kohë, me disa vrima në kapak për hsmangur lagështinë. Gjithashtu kutia AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... e picave ka dhe unaza me vrimanë pjesën e poshtme për t’i dhënë ajër bazës së picës.

Të gjitha këto detaje sipas TechSot.al, janë menduar për të lehtësuar shpërndarësit e picave, dhe për të krijuar më shumë mundësi dhe vende ku mund t’i mbështesim, si në një kafene, në tavolinë, në cdo vend.

Si shpikësi i parë i kutisë rrethore të picës, figura që mundësoi patentën, është Francesco Longoni, personi në krye të grupit të AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... përgjegjës për ushqimin. Në përkujtimoren që do mbahet për Ceon Steve Jobs, e gjithë skuadra do të vënë firmën e tyre në një nga kutitë e picave AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr..../TechSot.al/