Nëse iPhoni juaj do të bjerë në ujë , tani nuk do të jetë problem , pasi AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... ka menduar që ta zgjidhë këtë duke përdorur tingujt vetëm, raporton TechSot.al.

Patentimi më i fundit i AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... , publikuar të martën , detajon një mekanizëm i cili esencialisht nxjerr ujin nga telefoni nga spikeri i telefonit .

Patentimi përshkruan se do të ketë një pjesëz që do të jetë hidrofobike që do të rezistoje hyrjen e lëngjeve dhe një pjesëz hidrofobike për të hequr lëngjet .

Sipas burimeve të TechSot.al për të monitoriar procesin e largimit të lëngjeve do të vendoset një sinjal akustik i cili do të gjenerohet nga spikeri që do të ndihmoje në dedektimin dhe largimin e lëngjeve.

Normalisht që iPhone 7 është kundra ujit , por ama deri tani nuk ka asnjë mekanizëm që largon ujin nga spikerat , mikrofonat apo porta e ndricimit , juve u duhet ti lini të thahen vet. /TechSot.al./