Pasi lancoi bashkëpunimin me aplikacione si Slack tetorin e kaluar , Facebook raporton TechSot.al se i ka thënë SNBC se tani po punon në një edicion falas të Workplace në mënyrë që më shumë kompani të regjistrohen në këtë shërbim,

Është quajtur si Workplace Stanard , ndërkohë që versioni me pagesëtani do tëquhet WorkplacePremium.

Oferta aktuale është 3 dollarë për cdo përdorues në mauj për 1000 përdoruesit e parë dhe më tutje do të shkonte në 2 dollarë për mbi 10000 përodrues .

Menaxheri i produktit Facebook Simon Cross tha se po mundohen që ta bëjnë Workplacenjë vend për më shumë kompani pasi jo cdo kompani është gati që të përballoj n,jë shërbim të paguar.

Workplace sipas burimeve të TechSot.al  ofron një ndërfaqe të ngjashme me rrjetin social të Facebook me opsione për të krijuar grupe, updatuar poste ,shpërndarjen e dokumentave dhe komunikimin me shumë përdorues nga organizata juaj njëhereësh.

Gjithashtu vjen dhe me WorkChat , që është një version i messenger dhe ju ofron videocalls dhe shumë të tjera./TechSot.al/