Qualcomm po i kundërpërgjijget sulmit të AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... me sulm.

Prodhuesi i chipeve lajmëroi të hënën se do të padis AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... si përgjigje ndaj padisë që AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... i ka bërë në fillim të këtij viti, raporton TechSot.al.

Arsyeja se pse kjo lufte ndërmjet gjigantëve të teknologjisë është një lajm i keq është sepse ato që do të vuajn  janë përdoruesit e iPhonit.

TechSot.al ju sqaron se pse po ndodh kjo luftë gjyqësore.

AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... paditit Qualcomm në distriktin jugor të Kalifornisë për gati 1 bilionë dollarë në janar për pagesa të papaguar dhe pastaj e paditi përsëri Qualcomm në Kinë, Uk dhe Japoni.

AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... u shpreh se Qualcomm po abuzonte me pozicionin e tij monopolistik në treg dhe se për këtë arsyeje Qualcomm e detyronte AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... që të paguante 5 herë më shumë në krahasim me partnerët e tjerë.

Qualcomm, sipas burimeve të TechSot.al,nga ana tjetër ka mohuar cdo akuzë dhe ka shkuar më tej duke akuzuar AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... se u jepte organeve shtetërore informacione të rrema dhe jepte shpesh here dëshmi të rreme .

Dhe mbi të gjitha Qualcomm ka akuzuar AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... se kjo e fundit gënjen në lidhje me performancën e iPhone me modemet e tij.

Dhe kjo është goxha shqetësuese./TechSot.al./