Nëse jeni tipi i personit i cili menjëherë updaton versionin e fundit të iOS cdo herë që një softëare i ri del , ja ku është një paralajmërim miqësor nga TechSot.al.

Prisni një moment dhe bëjini backup pajisjet tuaja para se të bëni updatimin e fundit.

Ndërkohë që kjo është një këshillë e përgjithshme , ju do të donit të ishit ekstra të sigurtë për të siguruar para se të të updatoheni në iOS 10.3.

Sistemi i ri pritet të dalë në fund të këtij muaj prandaj rrini gati.

Sistemi i ri i quajtur AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... File System do të zëvëndësoje sistemin aktual HFS+ i cili ëshët përdorur për pajisjet AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... që kur është prezantuar në 1998.

APFS e re automatikisht do të konvertoje dokumentat në iPhonin tuaj në formatin e ri kur implementohet në updatimin e fundit, por ama ka një cështje të vogël me këtë proces , dokumentat tuaj të vjetra do të humbin përgjithmonë  pasi këto dy sisteme nuk përputhen, raporton TechSot.al.

Ju do të mund ti ktheni dosjet tuaja përsëri në formatin e vjetër HFS+, por të dhënat nuk do të ruhen gjatë këtij ndryshimi.

AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... nuk ka bërë asnjë koment për këtë update./TechSot.al./