Me versionin e ri beta të AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... ,me shumë mundësi me qindra aplikacione nuk do të suportohen nga versionet e vjetra të iOS.

Por bashkë me ndryshimin e sistemit operativ kemi dhe ardhjen e një menuje të vecantë e quajtur “app compatibility ” e cila liston të gjitha aplikacionet e skaduara të cilët ju mund ti keni instaluar.

Kjo menu ju paraljamëron se cilat aplikacione nuk do të jene kompatibël me versionet e ardhshme të iOS.

Por sipas burimeve të TechSot.al kjo menu gjithashtu ju tregon nëse një version i ri i aplikacionit është i disponueshëm.

Arsyeja se pse AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... po e bën këtë lëvizje duket se është për shkak se AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... po bëhet edhe më agresive ndaj zhvilluesve të cilët kanë aplikacione të pa updatuar.

Kompania ka kërkuar që në 2015 të aplikacionet e reja dhe updatet e reja të suportojnë procesorët 64 bit/TechSot.al./