Bizneset e vogla kanë mundësinë që të menaxhojnë takimet me klientët ose furnitorët ose me ortakët e mundshëm ndërmjet Microsfot Bookings dhe tani ëshë lajmëruar se ky shërbim do të vije për të gjithë antarët e Office 365 Business Premium, sipas TechSot.al.

Micorsoft është shprehur sipas TechSot.al se lënia takim me klientët është dizenjuar për të lehtësuar konsumatorët, thjeshtësimi i axhendës dhe mundësimi i kohës së lirë për cdopronar.

Së bashku me këtë lajmërim, Microsoft ka prezantuar dhe një numër opsionesh për këtë aplikacion kaq praktik .

Sipas komenteve ky aplikacion ndihmon biznesin që të ec si me “vaj”.

Aplikacioni , sipas burimeve të TechSot.al gjithashtu ju ndihmon për të organizuar pushimet ndërmjet takimeve në mënyrë që të mos lodheni duke shkuar te takimet njeri pas tjetrit.

Dhe sigurisht meqë jetojmë në një botë mobile , Microsoft gjthashtu ju ndihmon që të rezervoni një takim , të kontaktoni një konsumtor dhe gjithashtu të kontrolloni takimet e një antari të stafi që nga pajisja juaj iOS ose Android.

Ju do të jeni në gjendje që të gjeni të gjitha drejtimet për takimin tuaj të rradhës dhe të aksesoni direkt listën e konsumatorëve .

Padyshim për një biznes në rritje ky ëshë perfekt për të mos humbur asnjë mundësi biznesi./TechSot.al./