AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... bën një padi 1 miliard dollarëshe kundër Qualcomm, nën akuzën e monopolizimir të tregut të chip. Molla e kafshuar raporton TechSot.al kërkon t’i kthehen një miliardë dollarë në shenjë hakmarrjeje për bashkëpunimin e Qualcomm me autoritetet e Koresë së Jugut. Seuli ndërkohë ka imponuar një dënim 854 milionë dollarë ndaj Qualcomm për mënyrën në të cilën licencon teknologjitë e saj. Autoritetet amerikane kanë marrë masa kundër kompanisë për të njëjtën arsye. Aksionet e Qualcomm kanë ndjerë menjëherë sulmin e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... duke reaguar menjëherë me humbje 2.4%.

AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... akuzon Qualcomm se po shfrytëzon pozicionin e saj për të imponuar me forcë “çmime të larta dhe të paarsyeshme” të patentave të saj, duke kufizuar në të njëhtën kohë mundësinë e AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... për të zgjedhur furnizues të tjerë të chipave.

Siç raporton TechSot.al, Cupertino me padi kërkon kthimin e një miliard dollarëvr që Qualcomm ka mbajtur duke u hakmarrë kështu nga bashkëpunimi i AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... me hetimin e Koresë së Jugut. “Ne jemi të zhgënjyer nga mënyra se si Qualcomm menaxhon lidhjet tona dhe për fat të keq pas viteve të mospajtimit dhe mosndershmërisë, nukkemi asnjë zgjidhje tjetër vecse t’i kthehemi gjykatës thotë AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr.... TechSot.al thote se AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... ka theksuar se Qualcomm përdor taktika përjashtuese në përpjekje për të mbajtur pozitën e saj.

Veprimi ligjor i AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr... pason një padi të ngritur nga Komisioni Federal i Tregtisë, Antitrusti amerikan, që e akuzon Qualcomm për përdorimin e praktikave të padrejta për licencimin e chip si një mënyrë “për të mbajtur monopolin e tregut. Qualcomm është mbrojtur kundër akuzave të autoriteteve amerikane, duke cilësuar të bazuara në informacione të pasakta dhe të nxituara për shkak të ndryshimit të administratës./TechSot.al/