Të mërzitshëm ose jo, smartfonët do qëndrojnë me ne për një kohë të gjatë.

Ashtu sic Intel fuqizon PC , ashtu edhe Qualcomm fuqizon smartfonët më të mirë në botë.

Ky krijues i çipeve në CES 2017, detajoji procesorin më të ri , i cili quhet Snapdragon 835 . Ky procesor mendohet se do të sjell risi në fushën e smartfonave.

TechSot.al paraqet për ju risitë që ky procesor do të sjell :

1.Virtualitet Real më të mirëGoogle's Daydream View mobile VR headset.

2.Foto dhe video të përmirësuaraThe OnePlus 3T

3.Kamera duale në cdo telefonThe Huawei P9's dual camera system

4.Bateria do zgjasë më shumë

5.Siguri më të madheAn iris scanner would add another layer of security to your phone.

6.Internet më të shpejt

7.Do të keni HDR në telefonin tuajWhat a standard video (left) compared to an HDR video (right) looks like on YouTube.